بازدید مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از واحدهای تولیدی چای در استان
معاون غذا و دارو دانشگاه از بازدید مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از واحدهای تولیدی چای دراستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ در آغاز فصل برداشت برگ سبز چای، دکتر خدائیان چگینی مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با همراهی دکتر نسیبه یوسفیان معاون غذا و دارو دانشگاه و مهندس علیرضا نجفی مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی ،آشامیدنی و بهداشتی،مهندس حبیب جهان ساز رئیس سازمان چای کشور و دکتر محمدتقی نجف زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان و سندیکای کارخانجات چای شمال کشور از واحدهای تولیدی چای در استان بازدید نمودند.
معاون غذا و دارو دانشگاه در این بازدید با اشاره به قدمت بالای کارخانجات فراوری و بسته بندی چای و لزوم تولید و عرضه محصول چای به صورت بهداشتی افزود: 170 کارخانه فراوری و بسته چای در استان گیلان وجود دارد که در همین راستا طرح ساماندهی کارخانجات فراوری چای اجرا می شود تا تمامی واحدهای فعال بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو فعالیت نمایند.
شایان ذکر است ضمن بازدید تعدادی از واحدهای تولیدی چای در استان ، نیازمندی ها و چالش های موجود بررسی شد و راهکارهایی جهت تسهیل اخذ مجوزهای بهداشتی توسط کارخانجات پیشنهاد گردید.
نظر دهید