• 1402/02/10 - 09:57
  • تعداد بازدید خبر : 141
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

بازدید مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از واحدهای تولیدی چای در استان

معاون غذا و دارو دانشگاه از بازدید مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از واحدهای تولیدی چای دراستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ در آغاز فصل برداشت برگ سبز چای، دکتر خدائیان چگینی مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با همراهی دکتر نسیبه یوسفیان معاون غذا و دارو دانشگاه و مهندس علیرضا نجفی مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی ،آشامیدنی و بهداشتی،مهندس حبیب جهان ساز رئیس سازمان چای کشور و دکتر محمدتقی نجف زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان و سندیکای کارخانجات چای شمال کشور  از واحدهای تولیدی چای در استان بازدید نمودند.

معاون غذا و دارو دانشگاه در این بازدید با اشاره به قدمت بالای کارخانجات فراوری و بسته بندی چای و لزوم تولید و عرضه محصول چای به صورت بهداشتی افزود: 170 کارخانه فراوری و بسته چای در استان گیلان وجود دارد که در همین راستا طرح ساماندهی کارخانجات فراوری چای اجرا می شود تا تمامی واحدهای فعال بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو فعالیت نمایند.

شایان ذکر است ضمن بازدید تعدادی از واحدهای تولیدی چای در استان ، نیازمندی ها و چالش های موجود بررسی شد و راهکارهایی جهت تسهیل اخذ مجوزهای بهداشتی توسط کارخانجات پیشنهاد گردید.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 103439
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/02/10 09:57