در دومین روز از سال 1403 انجام شد؛
بازدید مشترک از انبارهای مرکزی موادغذایی و رستوران های رشت
در راستای اجرای کمپین تشدید نظارت نوروزی،در دومین روز از فروردین ماه سال 1403 از شرکت های پخش ، انبارهای نگهداری موادغذایی ورستوران ها بازدید مشترک بهداشتی صورت گرفت.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛مهندس علیرضا نجفی-مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو به همراه مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی و کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان رشت با هدف پایش ، کنترل سلامت و ایمنی محصولات غذایی و بهداشتی توزیعی در سطح استان از شرکت ها و انبارهای پخش موادغذایی و رستوران های دارای مجوز پذیرایی در ماه مبارک رمضان به صورت مشترک بازدید نمودند.
در این بازدید که در قالب کمپین تشدید نظارت نوروزی ۱۴۰۳ انجام شد، شرایط نگهداری مواد غذایی، بهداشت فردی کارکنان در انبارها و رستوران های مذکور، بهداشت فضای فیزیکی و لوازم کار موجود در این اماکن مورد بازرسی قرار گرفت. در این بازدید، طی هماهنگی به عمل آمده دو تن مواد غذایی مشکوک توقیف و نمونه برداری برای انجام آزمایشات انجام شد و یک کارگاه غیربهداشتی تولید مواد غذایی هم غیرفعال شد.
لازم به ذکر است؛ در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و مسافران عزیز در ایام نوروز، تیم های بازرسی اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گیلان به صورت روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی و بهداشتی بازدید به عمل آورده و بازرسان در زمان بازدید در صورت مشاهده عدم انطباق در محصولات غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی اقدامات قانونی لازم را انجام می دهند.