بازدید مشترک از سطح عرضه و واحدهای تولیدکننده سبزیجات خام و فراوری شده در ایام مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اظهار نمود: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان، ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی در ایام مبارک رمضان طی بازدیدی مشترک بازرسان نظارت بر مواد غذایی و کارشناسان معاونت بهداشتی استان از واحدهای تولیدی و سطح عرضه سبزیجات خام و فراوری شده بازدید نمودند.
مهندس نجفی در ادامه افزود: طی این بازدید مشترک کارشناسان با حضور در واحدهای تولیدکننده از بخش های مختلف تولید از قبیل تجهیزات تولید ، بسته بندی، مواد اولیه و مواد ضدعفونی کننده بازدید شد همچنین کارشناسان ضمن بازدید از فروشگاه ها و سطح عرضه ی سبزیجات خام و فراوری شده متذکر شدند به دلیل نامشخص بودن شرایط تولید - ضدعفونی صحیح و مناسب سبزیجات خام و فراوری شده در مراکز عرضه مواد غذایی، مردم از خرید هر گونه سبزی بسته بندی شده بدون درج شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، نام و مشخصات تولید کننده، تاریخ تولید و انقضا خودداری نمایند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه بازدیدهای میدانی در سطح استان همچنان ادامه دارد، تصریح نمود:کلیه سبزیجات خام و فراوری شده بایستی دارای پروانه بهداشتی ساخت معتبر از سازمان غذا و دارو باشند و در شرایط مناسب نگهداری شوند تولید تمامی محصولات در واحدهای تولیدکننده تحت نظارت و کنترل بهداشتی بوده و مواد اولیه طی چندین مرحله شست و شو و ضدعفونی شده و در نهایت با انجام آزمون های میکروبی مستمر از طریق خود واحد تولیدکننده و معاونت غذا و دارو، سلامت و ایمنی محصولات تولیدی کنترل می گردد.
گفتنی است؛ سبزیجات یکی از سالم ترین و مفیدترین مواد غذایی هستند که می توانند در کاهش برخی از بیماری های مزمن از جمله کنترل چربی خون،کلسترول و فشار خون موثر باشند و نیاز بدن به مواد مغذی مانند ویتامین ها و املاح را تامین می کند و در ارتقای سلامت بدن بسیار موثر است.
نظر دهید