در راستای نظارت بر کارخانجات چای استان صورت گرفت:
بازرسی از فرآیند تولید کارخانجات فرآوری و بسته بندی چای استان
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به همراه کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو از یک کارخانه فرآوری و بسته بندی چای در شهرستان لنگرود بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به همراه کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو از یک کارخانه فرآوری و بسته بندی چای در شهرستان لنگرود بازدید نمودند.
علیرضا نجفی در این بازرسی ضمن تاکید بر نظارت و کنترل بر نحوه تولید چای ایرانی از برگ سبز، رعایت اصول فنی و بهداشتی در زمان تولید و بسته بندی چای و کنترل کیفیت آن با هدف تولید چای با کیفیت و مطابق با معیارها و ضوابط جاری؛ از سکوی دریافت برگ سبز، سالن های تولید و فرآوری، انبار و آزمایشگاه کنترل کیفیت محصول بازدید نمود.
گفتنی است استان گیلان با بیشترین سطح زیرکشت چای و بالاترین تعداد کارخانجات فراوری، بزرگترین تولید کننده چای ایرانی در سطح کشور بوده و تاکنون ۸۲ واحد از کارخانجات فرآوری و بسته بندی چای موفق به دریافت مجوزهای بهداشتی از معاونت غذا و داروی دانشگاه شده اند.