بررسی تراریختگی 60 نمونه ماده غذایی در سال 1402
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پذیرش 60 نمونه ماده غذایی جهت بررسی تراریختگی در سال 1402 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه در این خصوص اظهار داشت: با توجه به توانمندی آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در شناسایی فراورده های تراریخته؛تعداد 60 نمونه موادغذایی ارسالی از معاونت های غذا و دارو کشور پذیرش واز لحاظ تراریختگی مورد آزمون قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: سازمان غذا و دارو با توجه به وظیفه ذاتی خود که تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی است از سال 1387، دستورالعملی را تحت عنوان دستورالعمل اجرایی نحوه نظارت و بررسی مواد اولیه و واردات فراورده های غذایی تغییر ژنتیک یافته تدوین نموده که به موجب آن انجام آزمون های تخصصی بر روی فراورده های تراریخته برای کلیه تولیدکنندگان و واردکنندگان لازم الاجرا می باشد.
شایان ذکر است، محصولات تراریخته ، محصولاتی هستند که با تغییرات آزمایشگاهی، به ترکیب جدید ژنتیکی تبدیل شدهاند و ساختار ژنتیکی آنها با مهندسی ژنتیک، تغییر یافته باشد.