• 1402/12/22 - 13:17
  • تعداد بازدید خبر : 64
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

بررسی تراریختگی 60 نمونه ماده غذایی در سال 1402

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پذیرش 60 نمونه ماده غذایی جهت بررسی تراریختگی در سال 1402 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه در این خصوص اظهار داشت: با توجه به توانمندی آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در شناسایی فراورده های تراریخته؛تعداد 60 نمونه موادغذایی ارسالی از معاونت های غذا و دارو کشور پذیرش واز لحاظ تراریختگی مورد آزمون قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: سازمان غذا و دارو با توجه به وظیفه ذاتی خود که تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی است از سال 1387، دستورالعملی را تحت عنوان دستورالعمل اجرایی نحوه نظارت و بررسی مواد اولیه و واردات فراورده های غذایی تغییر ژنتیک یافته تدوین نموده که به موجب آن انجام آزمون های تخصصی بر روی فراورده های تراریخته برای کلیه تولیدکنندگان و واردکنندگان لازم الاجرا می باشد.

شایان ذکر است، محصولات تراریخته ، محصولاتی  هستند که با تغییرات آزمایشگاهی، به ترکیب جدید ژنتیکی تبدیل شده‌اند و ساختار ژنتیکی آن‌ها با مهندسی ژنتیک، تغییر یافته باشد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 120082
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

آخرین بروز رسانی : 1402/12/22 13:17