برپایی سفره سلامت در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
به مناسبت هفته ملی غذا، سفره سلامت با شعار" توسعه پایدار جهانی برای دسترسی همگانی به غذای مغذی و کافی"در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو دانشگاه در ابتدا با بیان اینکه هدف اصلی از برپایی سفره سلامت ، افزایش آگاهی عمومی پیرامون چالش های غذا ،تغذیه و اصلاح الگوی مصرف است ، گفت : طبق نقشه جامع سلامت و سند چشم انداز نظام سلامت و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت، ماموریت و نقش سازمان غذا و دارو به عنوان مرجع تخصصی و متمرکز برای ارزیابی و نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی به منظور حفظ و ارتقاء سلامت مصرف کننده و کسب برتر جایگاه سلامت ، غیرقابل انکار می باشد.
در ادامه مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه نیز اظهار داشت؛ حفظ و ارتقای سلامت جامعه بر اساس ضرورت کاهش قند، نمک و چربی در محصولات غذایی،توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای در راستای ارتقاء دانش مصرف کننده ، نشان ایمنی و سلامت در محصولات غذایی سلامت محور،اطلاع رسانی و ارتقاء آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا است.
وی در خاتمه یادآور شد؛ استفاده از شیوه های ایمنی موادغذایی و استفاده از غذای ایمن و سالم در خانه و زندگی روزمره به پیشگیری از بیماری های ناشی از غذا، بسیار کمک می کند.
لازم به ذکر است ؛ در مراسم مذکور جمعی از معاونین دانشگاه و مسئولان واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز حضور داشتند.
نظر دهید