برگزاری جلسه ی آموزشی در خصوص دستورالعمل اجرایی نحوه تشخیص و رسیدگی به تخلفات واحدهای تولیدی موادغذایی
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ جلسه ی آموزشی در خصوص بررسی دستورالعمل اجرایی نحوه تشخیص و رسیدگی به تخلفات واحدهای تولیدی موادغذایی با حضور کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی برگزار شد.
در این جلسه در راستای یکسان سازی در تشخیص و رسیدگی به تخلفات و جرایم واحدهای تولید و نگهداری فراورده های غذایی و آشامیدنی،مفاد دستورالعمل های سازمان غذا و دارو توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفت.
نظر دهید