• 1402/02/19 - 08:02
  • تعداد بازدید خبر : 105
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری نشست کمیته ی فنی و قانونی مواد غذایی - آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نشست کمیته ی فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 139 فقره پرونده، در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ نشست کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضور مهندس نجفی -مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذاو دارو دانشگاه ، برگزار شد.

در این نشست؛ مهندس خلیلی -مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد دو تن  از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان ، حضور داشتند.

گفتنی است ؛ در فروردین ماه سال 1402 ، طی برگزاری سه کمیته ، تعداد 138 فقره پرونده ساخت(صدور،تمدید و اصلاح) و یک فقره پرونده بهره برداری (ثبت منبع) مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 104184
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/02/19 08:02