برگزاری کمیته فنی و قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
کمیته فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 176 پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضورمهندس نجفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ، مهندس خلیلی مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان و خانم مهندس عبدالهی کارشناس تخصصی مواد غذایی و آشامیدنی تشکیل شد.
گفتنی است از نیمه ی دوم آبان تا پایان آذر ماه سال 1400 طی هفت کمیته فنی و قانونی ،تعداد 46 فقره پرونده صدور پروانه ساخت ، 75 فقره پرونده تمدید پروانه ساخت ،یک فقره تمدید ظرفیت خالی ،10 فقره پرونده اصلاح پروانه ساخت ، 11 فقره پرونده اصلاح و تمدید پروانه ساخت ، سه فقره پرونده صدورظرفیت خالی ،13 فقره پرونده تمدید پروانه ساخت قراردادی ، شش فقره پرونده صدور شناسه نظارت کارگاهی ،یک فقره تمدید شناسه نظارت کارگاهی،پنج فقره پرونده صدور بهره برداری ،یک فقره پرونده صدور پروانه مشاغل خانگی ، یک فقره پرونده صدور صادرات ، دو فقره ابطال پرونده بهره برداری، یک فقره ابطال پرونده شناسه نظارت کارگاهی مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید