برگزاری کمیته فنی و قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ایام نوروز
کمیته فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی چهار پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضورمهندس نجفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ، مهندس خلیلی مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان و خانم مهندس عبدالهی کارشناس تخصصی مواد غذایی و آشامیدنی تشکیل شد.
گفتنی است در هفته اول فروردین 1401،تعداد یک فقره پرونده صدور پروانه ، یک فقره پرونده تمدید پروانه ، 2 فقره پرونده ثبت منبع مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید