• 1401/01/07 - 14:11
  • تعداد بازدید خبر : 104
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری کمیته فنی و قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ایام نوروز

کمیته فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی چهار پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضورمهندس نجفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ، مهندس خلیلی مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان و خانم مهندس عبدالهی کارشناس تخصصی مواد غذایی و آشامیدنی تشکیل شد.

گفتنی است در هفته اول فروردین 1401،تعداد یک فقره پرونده صدور پروانه ، یک فقره پرونده تمدید پروانه ، 2 فقره پرونده ثبت منبع مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 85795
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/01/07 14:11