برگزاری کمیسیون فنی و قانونی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
کمیسیون فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 189 پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمیسیون فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضور دکتر موسوی معاون غذا و دارو، مهندس نجفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ، مهندس خلیلی مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان و خانم مهندس عبدالهی کارشناس تخصصی مواد غذایی و آشامیدنی تشکیل شد.
گفتنی است از نیمه ی دوم شهریور ماه سال 1400 تاکنون طی هشت کمیته فنی و قانونی ،تعداد 111فقره پرونده تمدید پروانه ساخت ، تعداد 15 فقره پرونده تمدید و اصلاح پروانه ساخت، 9 فقره پرونده تمدید پروانه ساخت قراردادی، 8 فقره پرونده صدور بهره برداری، 34 فقره صدور پروانه ساخت ، 9 فقره صدور پروانه ساخت قراردادی و 3فقره پرونده ابطال پروانه مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید