تشدید فعالیت های آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو جهت پایش مواد و فرآورده های غذایی در ایام نوروز 1401
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر زهره غلامی- معاون فنی و تضمین کیفیت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی از تشدید فعالیت های آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو در ایام نوروز خبر داد.
دکتر غلامی ضمن بیان اینکه آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو در تعطیلات نوروز به منظور تأمین سلامت مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی در حال انجام آزمون های کنترل کیفیت می باشد، اظهار نمود: از ابتدای سال جدید، 226 مورد نمونه از محصولات پرمصرف در ایام نوروز از جمله انواع شیرینی، کباب، محلول زعفران ، غذا های رستورانی و ...توسط کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و مراکز بهداشت نمونه برداری و به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو ارسال شده است.
دکتر غلامی در پایان افزود:آزمایشگاه کنترل این معاونت در بخش های شیمی و میکروب شناسی با همکاری پرسنل مجرب و متخصص و همچنین در اختیار داشتن تجهیزات پیشرفته تمامی خدمات مربوط به حوزه سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی را طبق ادوار گذشته به همشهریان و مسافرین عزیز ارائه می دهد.
لازم به ذکر است؛ در ایام تعطیلات نوروز مردم هیچ گونه نگرانی در مورد سلامت مواد غذایی تولید شده درواحدهای صنعتی رشت، شهرستان های تابعه و نیز سطح عرضه نداشته باشد، لذا آزمایشگاه حتی در ایام تعطیل نیز مجدانه امور محوله در این حوزه تخصصی را انجام می دهد و کنترل و پایش به صورت مستمر صورت می گیرد.
نظر دهید