تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی گیلان
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: بازرسی های کارشناسان معاونت غذا و دارو از انبارها و ناوگان های توزیع محصولات غذایی به صورت ویژه ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی اظهار داشت: با توجه به دستورالعمل های اخیر سازمان غذا و دارو، انبارهای نگهداری ،توزیع و شرکت های پخش محصولات غذایی، بهداشتی مشمول اخذ مجوزهای بهداشتی لازم از سازمان غذا و دارو می باشند.
مهندس نجفی افزود: در راستای اجرای بند"پ" ماده 7 قانون احکام دائمی توسعه کشور و به منظور سامان دهی شبکه توزیع فراورده های غذایی و آشامیدنی بازدید و کنترل های لازم توسط کارشناسان ستادی اداره نظارت بر مواد غذایی از اینگونه انبارها انجام می شود.و ضمن بررسی سوابق مرتبط با مستندسازی ها، چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فراورده های غذایی و آشامیدنی در سامانه aduit ثبت می شود.
نظر دهید