معاون غذا و دارو دانشگاه خبر داد؛
تشدید نظارت بر سطح عرضه موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی در ایام نوروز
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر سطح عرضه موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی در ایام نوروز در استان گیلان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان،دکتر فیروز سرودی-معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص اظهار داشت:در راستای اجرای کمپین تشدید نظارت های نوروزی، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی در سومین روز از نوروز1403 از مراکز سطح عرضه موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی بازدید نمودند.
وی ادامه داد: بازرسی های انجام شده در سامانه کشوری ارزیابی،نظارت و بازرسی سازمان غذا و دارو(Aduit) توسط کارشناسان مواد غذایی و بهداشتی ثبت و گزارش می شود همچنین بازرسان ضمن بازدید از فروشگاه ها و مراکز توزیع در صورت مشاهده عدم انطباق در محصولات غذایی و آشامیدنی اطلاعات فراورده نامنطبق را در این سامانه (Aduit) ثبت و اقدامات قانونی لازم را انجام می دهند.
لازم به ذکر است؛ برنامه عملیاتی تشدید نظارت های نوروزی تا 20 فروردین ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.