تشدید نظارت بر نانوایی ها و واحدهای تولیدی کارگاهی در راستای برنامه عملیاتی پایش و کنترل مقدار نمک در انواع نان های حجیم ، نیمه حجیم و سنتی
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو گیلان، در راستای برنامه عملیاتی" کنترل و پایش مقادیر نمک دریافتی روزانه و افزایش آگاهی مردم در ارتباط با محتوی بسته های غذایی و حفظ تعادل در رژیم غذایی روزانه" کنترل عوامل خطر مرتبط با بیماری های غیرواگیر، از استراتژی های سازمان غذا و دارو می باشد. لذا کارشناسان معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها، با بازدید و نمونه برداری های مستمر از سطح عرضه و کارگاه های تولیدی انواع نان های حجیم ، نیمه حجیم و سنتی به کنترل و پایش مقادیر نمک محصولات فوق الذکر می پردازند و در صورت مشاهده عدم انطباق مطابق با قوانین و مقررات اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد.
نظر دهید