تشدید نظارت بر واحدهای تولید صنعتی سبزیجات خام و فراوری شده
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با حضور در واحدهای تولید کننده سبزیجات خام و فراوری شده از بخش های مختلف تولید از قبیل تجهیزات تولید و بسته بندی ، مواد اولیه و مواد ضدعفونی کننده کلیه ی محصولات تولیدی بازدید می نمایند .همچنین تولید تمامی محصولات تحت نظارت و کنترل بهداشتی بوده و مواد اولیه طی چندین مرحله شست و شو و ضدعفونی شده و در نهایت با انجام آزمون های میکروبی مستمر از طریق خود واحد تولیدکننده و معاونت غذا و دارو، سلامت و ایمنی محصولات تولیدی کنترل می گردد. لازم به ذکر است به دلیل نامشخص بودن شرایط تولید - ضدعفونی صحیح و مناسب سبزیجات خام و فراوری شده در مراکز عرضه مواد غذایی، مردم از خرید هر گونه سبزی بسته بندی شده بدون درج شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، نام و مشخصات تولید کننده، تاریخ تولید و انقضا خودداری نمایند
نظر دهید