• 1401/01/08 - 21:14
  • تعداد بازدید خبر : 78
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت بر واحدهای تولید صنعتی سبزیجات خام و فراوری شده در ایام نوروز

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در هشتمین روز از فروردین ماه1401،  کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به نزدیک بودن ماه مبارک رمضان با حضور در واحدهای تولید کننده سبزیجات خام و فراوری شده از بخش های مختلف تولید از قبیل تجهیزات تولید و بسته بندی ، مواد اولیه و مواد ضدعفونی کننده کلیه ی محصولات تولیدی بازدید نمودند .همچنین تولید تمامی محصولات تحت نظارت و کنترل اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی بوده و با انجام آزمون های میکروبی مستمر از طریق خود واحد تولیدکننده و معاونت غذا و دارو، سلامت و ایمنی محصولات تولیدی کنترل می گردد. 
لازم به ذکر است به دلیل نامشخص بودن شرایط تولید - ضدعفونی صحیح و مناسب سبزیجات خام و فراوری شده در مراکز عرضه مواد غذایی، مردم از خرید هر گونه سبزی بسته بندی شده بدون درج شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، نام و مشخصات تولید کننده، تاریخ تولید و انقضا خودداری نمایند.
 
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 85864
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/01/08 21:14