• 1401/01/09 - 18:48
  • تعداد بازدید خبر : 234
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد در استان گیلان در ایام نوروز

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در نهمین روز از فروردین ماه 1401، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد در ایام نوروز خبر داد.
مهندس علیرضا نجفی با بیان اینکه طبق دستورالعمل سازمان غذا و دارو،غنی سازی آرد گندم نانوایی ها به ریزمغذی هایی مانند آهن و اسیدفولیک خوراکی انجام می شود،اظهارنمود: کارشناسان نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان در راستای برنامه عملیاتی غنی سازی آرد، طی بازدیدهای مستمر از واحدهای تولیدکننده آرد نانوایی در سطح استان، افزودن آهن از طریق پرمیکس آهن و اسیدفولیک به ویژه مقدار آن را مورد کنترل و آزمایش قرار می دهند و در صورت مشاهده عدم انطباق با متخلفین اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد.
مهندس نجفی در پایان افزود: در این بازدید ها کیفیت عواملی مانند گندم، تجهیزات واحد صنعتی ، کیفیت بوجاری و تجهیزات مرتبط  با کیفیت آرد ، تجهیزات آزمایشگاه،  نظافت و رعایت موازین بهداشتی مورد بررسی قرار می گیرد.
لازم به ذکر است؛در حال حاضر استان گیلان دارای هفت واحد فعال تولیدکننده آرد می باشد.
 
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 85903
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/01/09 18:48