تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی لبنی و گوشتی در استان گیلان
به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان تشدید نظارت بر واحدهای لبنی و گوشتی در استان گیلان انجام می گیرد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان در 6 ماهه اول سال 1400 طی برنامه تشدید نظارت از کلیه واحد های تولیدی لبنی و گوشتی در سطح استان گیلان درمجموع تعداد 36 فقره بازدید و 21 مورد نمونه برداری از واحدهای لبنی و 35 فقره بازدید و 43 مورد نمونه برداری از واحدهای گوشتی صورت پذیرفت.
شایان ذکر است ضمن بررسی دقیق رعایت کامل موازین بهداشتی، از کلیه سالن های تولید، بسته بندی، انبارها و سردخانه های واحدهای تولیدی بازدید صورت گرفت و تذکرات لازم در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی مرتبط با بیماری کووید-19 و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته به مسئولین فنی واحد های تولیدی داده شد.
نظر دهید