• 1400/06/29 - 02:50
  • تعداد بازدید خبر : 184
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی لبنی و گوشتی در استان گیلان

به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان تشدید نظارت بر واحدهای لبنی و گوشتی در استان گیلان انجام می گیرد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان در 6 ماهه اول سال 1400 طی برنامه تشدید نظارت از کلیه واحد های تولیدی لبنی و گوشتی در سطح استان گیلان درمجموع تعداد 36 فقره بازدید و 21 مورد نمونه برداری از واحدهای لبنی و 35 فقره بازدید و 43 مورد نمونه برداری از واحدهای گوشتی صورت پذیرفت.

شایان ذکر است ضمن بررسی دقیق رعایت کامل موازین بهداشتی، از کلیه سالن های تولید، بسته بندی، انبارها و سردخانه های واحدهای تولیدی بازدید صورت گرفت و تذکرات لازم در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی مرتبط با بیماری کووید-19 و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته به مسئولین فنی واحد های تولیدی داده شد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 76529
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/06/29 02:50