تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی در راستای برنامه عملیاتی غنی سازی آرد با آهن و اسیدفولیک
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو گیلان، در خصوص وجود کم خونی ناشی از فقر آهن در افراد جامعه، سازمان غذا و دارو طی سالیان گذشته به جهت تامین نیاز ضروری افراد جامعه به ریزمغذی هایی چون آهن و تامین سلامت آن ها، اقدام به غنی سازی آرد گندم نانوایی ها به ریزمغذی های آهن و اسیدفولیک خوراکی در کل کشور نموده است. در همین راستا کارشناسان نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان در راستای برنامه عملیاتی غنی سازی آرد، طی بازدیدهای مستمر از واحدهای تولیدکننده آرد نانوایی در سطح استان، افزودن آهن از طریق پرمیکس آهن و اسیدفولیک به ویژه مقدار آن را مورد کنترل و آزمایش قرار می دهند و در صورت عدم انطباق با متخلفین اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد. شایان ذکراست، طبق گزارشات دفتر بهبود تغذیه وزارت کشور طرح مزبور در کاهش کم خونی ناشی از فقر آهن و همچنین کمبود اسیدفولیک موثر بوده است.
نظر دهید