• 1400/12/28 - 15:19
  • تعداد بازدید خبر : 211
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان گیلان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر فاطمه احمدیان؛ کارشناس مسئول اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو گیلان از تشدید نظارت بر کارخانجات لبنی در ایام پایانی سال و نوروز 1401 خبر داد و اظهار داشت : با عنایت به اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر بویژه فرآورده های لبنی، تشدید نظارت و انجام بازرسی و نمونه برداری مستمر برای کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید انواع فرآورده های لبنی در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت، در تمام طول سال بویژه روزهای پایانی آن انجام می پذیرد.

دکتر احمدیان ادامه داد: به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون طی برنامه های تشدید نظارت از کلیه واحد های تولیدی لبنی در سطح استان گیلان درمجموع تعداد 70 فقره بازدید و 81 مورد نمونه برداری انجام پذیرفته است.

وی در پایان افزود: در طول ایام نوروز کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو از فرآیندهای تولیدی ، توزیعی و عرضه مواد غذایی نیز بازدید مستمر به عمل خواهند آورد.



  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 84500
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/12/28 15:19