تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان گیلان در ایام نوروز
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ در پنجمین روز از فروردین ماه 1401، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی بازدید نمودند.
گفتنی است؛ بازرسان ضمن بررسی دقیق رعایت کامل موازین بهداشتی، از کلیه سالن های تولید، بسته بندی، انبارها و سردخانه های واحدهای تولیدی بازدید نمودند و تذکرات لازم در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی مرتبط با بیماری کووید-۱۹ و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته به مسئولین فنی واحد های تولیدی داده شد،همچنین بر اساس قانون مواد خوراکی و آشامیدنی، مسئولین فنی مستقر در واحدهای تولیدی موظفند در تمام ساعات فعالیت در واحد تولیدی حضور و نظارت کافی و موثر بر تمام مراحل تولید را داشته باشند.
نظر دهید