تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی و سطح عرضه در ایام بیماری کووید- 19
به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان، نظارت بر واحدهای تولیدی در ایام بیماری کووید-19 تشدید شد
تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی و سطح عرضه در ایام بیماری کووید-19
به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان، نظارت بر واحدهای تولیدی در ایام بیماری کووید-19 تشدید شد .
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان در 5 ماهه اول سال 1400 طی برنامه تشدید نظارت از واحدهای تولیدی و سطح عرضه در استان گیلان در مجموع 977 فقره بازدید از واحدهای تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و 570 فقره بازدید از سطح عرضه محصولات غذایی ، آرایشی و بهداشتی صورت گرفت.
نظر دهید