• 1400/06/08 - 03:46
  • تعداد بازدید خبر : 168
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی و سطح عرضه در ایام بیماری کووید- 19

به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان، نظارت بر واحدهای تولیدی در ایام بیماری کووید-19 تشدید شد

تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی و سطح عرضه در ایام بیماری کووید-19

به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان، نظارت بر واحدهای تولیدی در ایام بیماری کووید-19 تشدید شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان در 5 ماهه اول سال 1400 طی برنامه تشدید نظارت از واحدهای تولیدی و سطح عرضه در استان گیلان در مجموع 977 فقره بازدید از واحدهای تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و 570 فقره بازدید از سطح عرضه محصولات غذایی ، آرایشی و بهداشتی صورت گرفت.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 75570
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/06/08 03:46