توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان صورت گرفت؛
تشدید نظارت های نوروزی در هوای برفی از خطوط تولید محصولات غذایی، آشامیدنی و بهداشتی واحدهای تولیدی
مدیر نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت های نوروزی بر خطوط تولید محصولات غذایی،آشامیدنی و بهداشتی توسط کارشناسان این معاونت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مهندس علیرضا نجفی مدیر اداره نظارت بر امور فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی از تشدید نظارت های نوروزی بر خطوط تولید محصولات غذایی،آشامیدنی و بهداشتی توسط کارشناسان این معاونت خبر داد.
مهندس نجفی اظهار کرد: با توجه به شرایط حساس کنونی و لزوم نظارت هرچه بیشتر و بهتر در امر ارائه خدمات رسانی به مردم عزیز کشورمان کارشناسان معاونت غذا و دارو طبق برنامه های تنظیم شده در تمامی ایام تعطیلات نوروز1401 مشغول فعالیت و خدمت رسانی به شهروندان می باشند.
مهندس نجفی در پایان افزود: کارشناسان معاونت غذا و دارو در راستای تشدید نظارت های نوروزی ، ضمن بازرسی از واحدهای تولیدی در صورت مشاهده عدم انطباق های فنی - بهداشتی و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در راستای مبارزه با موج ششم کرونا به صورت برخط در سامانه بازرسی کشوری aduit ثبت و اقدامات قانونی لازم را انجام خواهند داد.
نظر دهید