• 1404/04/25 - 11:51
  • تعداد بازدید خبر : 37
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام شد؛

جلسه آموزشی آشنایی با تکنولوژی هردل برگزار شد

دوره آموزشی " آشنایی با تکنولوژی هردل" برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دوره آموزشی " آشنایی با تکنولوژی هردل" برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان برگزار شد، آقای دکتر علیرضا گوهری؛ کارشناس نظارت بر مواد غذایی به عنوان مدرس در خصوص مفهوم هردل، مزایای هردل ، اصول آن از جمله هموستاز، فرسودگی متابولیک، واکنش استرسی، نگهداری چند جانبه و انواع هردل فیزیکال، شیمیکال و بیولوژیکال و... مطالبی ارائه دادند.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 142162
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/25 11:51