در معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام شد؛
جلسه آموزشی آشنایی با تکنولوژی هردل برگزار شد
دوره آموزشی " آشنایی با تکنولوژی هردل" برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دوره آموزشی " آشنایی با تکنولوژی هردل" برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان برگزار شد، آقای دکتر علیرضا گوهری؛ کارشناس نظارت بر مواد غذایی به عنوان مدرس در خصوص مفهوم هردل، مزایای هردل ، اصول آن از جمله هموستاز، فرسودگی متابولیک، واکنش استرسی، نگهداری چند جانبه و انواع هردل فیزیکال، شیمیکال و بیولوژیکال و... مطالبی ارائه دادند.
نظر دهید