• 1401/01/31 - 09:54
  • تعداد بازدید خبر : 274
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

جلسه هم اندیشی در راستای ارتقا نظارت بر محصولات غذایی در سطح عرضه

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در راستای ارتقا نظارت بر سلامت محصولات غذایی توزیع شده در سطح عرضه به ویژه در ماه مبارک رمضان، جلسه ی هم اندیشی با حضور مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

گفتنی است در این جلسه ضمن بررسی موانع و مشکلات؛ در راستای تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه مقرر گردید طی برنامه ریزی های صورت گرفته بازدیدهای مشترک از مراکز تولید و عرضه آن دسته از محصولات غذایی که به صورت فله و بدون دریافت مجوزهای بهداشتی بفروش می رسند مانند مراکز عرضه سبزیجات خام، فراورده های یخی و ... افزایش یابد و کارشناسان معاونت بهداشتی در خصوص جمع آوری محصولات غذایی نامنطبق از سطح عرضه با کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو همکاری نمایند.

همچنین در پایان جلسه با بیان آنکه آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو آماده ی پذیرش نمونه های ارسالی و انجام آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی می باشد ؛ مقرر شد در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان برای آن دسته از مراکز سطح عرضه ای که شرایط لازم و کافی را برای دریافت مجوزهای بهداشتی دارند، اقدامات لازم به منظور تشویق تولیدکنندگان برای دریافت پروانه بهداشتی ساخت از سوی سازمان غذا و دارو صورت گیرد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 86681
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/01/31 09:54