• 1400/09/23 - 13:05
  • تعداد بازدید خبر : 176
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
با همکاری موسسه تحقیقاتی برنج کشور و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد:

دوره آموزشی با عنوان شرایط نگهداری برنج در انبار و منزل

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به منظور آشنایی کارشناسان مواد غذایی و آشامیدنی معاونت های غذا و دارو سراسر کشور ، دوره آموزشی دو روزه آنلاین آشنایی با روش های نگهداری برنج در انبار و منزل در روزهای 20 و 23 آذر ماه  سال جاری با همکاری موسسه تحقیقات برنج کشور برگزار شد.

در این دوره ی آموزشی مطالب مهمی در خصوص انواع آفات انباری، انواع روش های کنترل آفات، روش های نوین نگهداری و انبارمانی برنج در انبار و منزل و .... اطلاعات مفید و جامعی ارائه شد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 80659
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/09/23 13:05