با همکاری موسسه تحقیقاتی برنج کشور و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد:
دوره آموزشی با عنوان شرایط نگهداری برنج در انبار و منزل
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به منظور آشنایی کارشناسان مواد غذایی و آشامیدنی معاونت های غذا و دارو سراسر کشور ، دوره آموزشی دو روزه آنلاین آشنایی با روش های نگهداری برنج در انبار و منزل در روزهای 20 و 23 آذر ماه سال جاری با همکاری موسسه تحقیقات برنج کشور برگزار شد.
در این دوره ی آموزشی مطالب مهمی در خصوص انواع آفات انباری، انواع روش های کنترل آفات، روش های نوین نگهداری و انبارمانی برنج در انبار و منزل و .... اطلاعات مفید و جامعی ارائه شد.
نظر دهید