در جلسه شورای راهبردی معاونت غذا و دارو:
پروژه های معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان تعیین شد
جلسه شورای راهبردی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور مسوولین راهبردی دانشگاه، مدیران ادارات و تعدادی از کارکنان معاونت تشکیل شد.
پلمپ داروخانه متخلف / توقیف دارو به ارزش ریالی حدود سیصد میلیون ریال
اداره نظارت بر فرآورده های دارویی و مخدر معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان داروخانه ای را به علت نگهداری و فروش داروهای تاریخ مصرف گذشته پلمپ نمود.
پژوهشگر نمونه دانشگاه گیلان در سال ۱۳۹۶
توسعه شرکت های دانش بنیان/ حمایت از تولید داخل و رونق اقتصادی
پژوهشگر نمونه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال ۱۳۹۶: دانشگاه با حمایت از پژوهشگران جوان سبب ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده به مردم، افزایش امنیت غذایی، بالارفتن ظرفیت های تولید در داخل کشور، رشد اقتصادی و سلامت جامعه می شود.
امحاء بیش از یک تن کالاهای غذایی و بهداشتی قاچاق و غیرمجاز
با همکاری معاونت غذا و دارو کالاهای غذایی، داروئی و آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیرمجاز توقیف شده در سطح استان امحاء شد.
قابل توجه مراکز MMT
فهرست سهمیه داروی دیماه 96
قابل توجه مراکز MMT
پیرو بند 3 آگهی اعلام شده در آبان ماه در خصوص مبنا قرار گرفتن داروی تحویلی دوره دی و بهمن براساس سامانه آی داتیس ، به استحضار می رساند ، اختصاص سهمیه دارویی این دوره به شرح ذیل می باشد :
با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در گیلان:
از پژوهشگر برتر معاونت غذا و دارو در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش تقدیر شد
مراسم بزرگداشت هفته پژوهش با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در رشت بر گزار شد و طی آن از 40 پژوهشگر برتر حوزه سلامت در گیلان تقدیر شد.
خدمات دارویی به مردم استان بدون وقفه انجام می پذیرد
معاون غذا و دارو دانشگاه در پی مطالب منتشر شده در زمینه نحوه خدمات رسانی دارویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و میزان بدهی های آن به شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی اظهار داشت: علیرغم بدهی های بالای دانشگاه تاکنون تمامی بیمارستان ها طبق طرح تحول سلامت بدون وقفه به بیماران خدمات دارویی و درمانی ارائه نموده است.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی گیلان در جمع نمایندگان واحدهای شالیکوبی استان:
شناسنامه دار کردن برنج گیلان/ کوتاه نمودن دست سودجویان در تجارت برنج
کارگاه آموزشی به منظور اجرای کامل ساماندهی تولید و بسته بندی برنج استان به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برای نمایندگان واحدهای شالیکوبی استان برگزار شد.
تعامل و جلوگیری از موازی کاری؛ کمک به ارتقای کیفیت خدمات
جلسه مشترک اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل با سایر نمایندگان سازمان های مرتبط در استان در معاونت غذا و دارو تشکیل شد.