طرح رتبه بندی واحدهای تولیدکننده آرد در استان گیلان آغاز شد
مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از آغاز طرح رتبه بندی واحدهای تولید کننده آرد در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در این خصوص اظهار نمود: بر اساس آیین نامه اجرایی درجه بندی کارخانجات آرد؛ عملکرد واحدهای تولیدی را بر اساس شاخص هایی مانند امکانات ذخیره سازی، تجهیزات آزمایشگاهی، موازین بهداشتی، تجهیزات بوجاری و کیفیت آرد استحصالی و ... برای رتبه بندی واحدها مورد ارزیابی قرار می دهند.
وی در ادامه افزود:طرح رتبه بندی کارخانجات آرد سبب افزایش کیفیت و استاندارد سازی محصول نهایی می گردد و تخصیص سهمیه گندم به واحدهای تولیدی بر اساس همین درجه بندی صورت می گیرد.
مهندس نجفی در پایان افزود:در حال حاضر استان گیلان دارای هفت واحد فعال تولیدکننده آرد می باشد که در راستای ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان با کیفیت مطلوب،اکیپ های بازرسی با همکاری کارشناسان اداره غله و خدمات بازرگانی از کارخانجات آردسازی استان،خط تولید ، طبقات بوجاری ، آسیاب،کیسه گیری و ... بازدید و از آرد تولیدی نمونه برداری می نمایند.
نظر دهید