• 1400/07/25 - 11:52
  • تعداد بازدید خبر : 206
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

طرح رتبه بندی واحدهای تولیدی آرد در استان گیلان

ارزیابی و درجه بندی واحدهای تولید کننده آرد در استان گیلان انجام می شود

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمیته ارزیابی و درجه بندی کارخانجات آرد سازی استان متشکل از ارگان های ذیربط از قبیل سازمان غذا و دارو، استانداری، سازمان صمت، اداره کل استاندارد، اداره کل غله و خدمات بازرگانی، انجمن صنفی کارخانجات آرد سازی، بر اساس آیین نامه اجرایی درجه بندی کارخانجات آرد، عملکرد واحدهای تولیدی را بر اساس شاخص هایی مانند امکانات ذخیره سازی، تجهیزات آزمایشگاهی، موازین بهداشتی، تجهیزات بوجاری و کیفیت آرد استحصالی و ... را برای رتبه بندی واحدها مورد ارزیابی قرار می دهند.لازم به ذکر است طرح رتبه بندی کارخانجات آرد سبب افزایش کیفیت و استاندارد سازی محصول نهایی می گردد و تخصیص سهمیه گندم به واحدهای تولیدی بر اساس همین درجه بندی صورت می گیرد، یعنی هر چه کیفیت آرد تولیدی بالاتر باشد گندم بیش تری اختصاص می یابد تا محصول مناسب و سالم در اختیار جامعه قرار گیرد.

در حال حاضر استان گیلان دارای هفت واحد فعال تولیدکننده آرد می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 77968
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/07/25 11:52