به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:
مسوولین فنی کارخانجات مواد غذایی با سامانه TTAC آشنا شدند
جلسه آموزشی آشنایی با سامانه TTAC برای مسوولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و بهداشتی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه آموزشی آشنایی با سامانه TTAC به همت اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت برگزار شد.
در این جلسه که با حضور مسوولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و بهداشتی تحت پوشش استان تشکیل شد، در خصوص سامانه TTAC ، مراحل ثبت مشخصات شرکت، مسئول فنی و نحوه صدور مجوز های لازم ترخیص و مصرف به منظور ورود کالاهای سلامت محور توضیح داده شد.
گفتنی است سامانه TTAC به منظور تسهیل در امر واردات و انجام سیستمی فرایند های جاری سازمان غذا و دارو از سال ۱۳۹۵ راه اندازی شده است.
انتهای پیام/
نظر دهید