در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
نشست تخصصی تدوین برنامه سلامت برنج با حضور دستگاههای اجرایی استان
هشتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، هشتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان به میزبانی این معاونت و با حضور نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد، جهاد کشاورزی، مؤسسه تحقیقات برنج، معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه امنیت غذایی استان برگزار شد.
این نشست با هدف بررسی نحوه نمونهبرداری از محصول برنج سفید در شالیکوبیهای هشت منطقه از شهرهای رشت و خمام تشکیل شد. در این جلسه دستورالعملها، ضوابط و استانداردهای موجود در زمینه حداقل تعداد نمونه، روشهای نمونهبرداری، آزمونهای مرتبط و تجهیزات مورد نیاز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
گفتنی است بررسی وضعیت سلامت محصولات کشاورزی بر اساس مصوبات شورای سلامت استان در دستور کار سازمانهای مرتبط قرار دارد و در همین راستا، محصول برنج تولیدی استان نیز پس از انجام بررسیهای فنی، از نظر شاخصهای سلامت مورد ارزیابی قرار میگیرد.
نظر دهید