• 1400/09/02 - 13:00
  • تعداد بازدید خبر : 259
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان گیلان

به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی به صورت مستمر و ماهیانه انجام می گیرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی بیان کرد:  با توجه به نقش کلیدی و سلامت محور محصولات غذایی بر سلامت جامعه، بازدیدهای مستمر و ادواری از نحوه عملکرد واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی به صورت ماهیانه انجام می شود.

مهندس نجفی افزود: بازرسان معاونت غذا و دارو ضمن  بازدیدهای ادواری از کارخانه های تولیدکننده فراورده های گوشتی، شرایط تولید از جمله، مواد اولیه مورد استفاده، شرایط بهداشتی خطوط تولید، شرایط بهداشتی کارگران، محیط کار، دستگاه ها و ماشین آلات ،انبارها، سردخانه ها و ...به طور مرتب مورد کنترل و ارزیابی  قرار می دهند و مستندات حاصله در این موارد در بازدیدهای ادواری بازبینی می شوند. همچنین بر اساس قانون مواد خوراکی و آشامیدنی، مسئولین فنی مستقر در واحدهای تولیدی موظفند در تمام ساعات فعالیت کارخانه در واحد تولیدی حضور و نظارت کافی و موثر بر تمام مراحل تولید داشته باشند و چنانچه آزمایشگاه واحد تولیدی توانایی انجام برخی آزمون های خاص را نداشته باشد، مجاز است تا با آزمایشگاه‌های مورد تائید جهت انجام آن آزمون‌ها، قرارداد معتبر منعقد و نمونه محصولات یا مواد اولیه خود را در طی فواصل زمانی تعیین شده به آن آزمایشگاه ها ارسال نمایند.

وی در پایان افزود: فرآورده های گوشتی واحدهای تولیدی از جمله سوسیس و کالباس طی برنامه های زمان بندی مشخص از سطح عرضه نمونه برداری و جهت مطابقت با معیارهای بهداشتی مربوطه به آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو ارسال و در صورت عدم مطابقت با هر یک از معیارهای بهداشتی مربوطه ، اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 79712
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/09/02 13:00