• 1403/04/19 - 12:50
  • تعداد بازدید خبر : 41
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در سومین جلسه کارگروه سلامت محصولات کشاورزی :

وضعیت سلامت برنج تولید شده در استان بررسی می شود

در سومین جلسه کارگروه سلامت محصولات کشاورزی استان با توجه به میزان مصرف و تولید برنج در سطح استان گیلان؛ در گام اول برنج جهت ارزیابی کمی و کیفی و سلامت آن انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در سومین جلسه کارگروه سلامت محصولات کشاورزی استان که به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه و با حضور نمایندگانی از استانداری گیلان، سازمان منابع طبیعی، استاندارد، جهاد کشاورزی، آب منطقه ای،  معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه امنیت غذایی استان  برگزار شد، با توجه به میزان مصرف و تولید برنج در سطح استان گیلان ؛ در گام اول برنج جهت ارزیابی کمی و کیفی و سلامت آن انتخاب و در خصوص انواع آلاینده های احتمالی و منابع آن ها، سطح زیر کشت، سموم و کود های مورد استفاده بحث و تبادل نظر شد.

در این جلسه مقرر گردید اطلاعات مورد نیاز در اجرای طرح بررسی سلامت برنج تولید شده در استان از سوی سازمان های جهاد کشاورزی، استاندارد، آب منطقه ای و سایر ارگان ها به منظور تهیه پروپوزال اولیه و برنامه ریزی های آتی به دانشگاه گیلان ارسال گردد.

گفتنی است بررسی وضعیت سلامت محصولات کشاورزی در راستای مصوبات جلسه شورای سلامت استان در دستور کار سازمان های ذی ربط قرار گرفته است.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 126380
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/04/19 12:50