پایش عملکرد واحدهای تولیدکننده آرد در استان
مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی ،آشامیدنی و بهداشتی از پایش عملکرد واحدهای تولید کننده آرد در استان در راستای ارتقا کیفیت آرد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در این خصوص اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون 76 مورد بازرسی فنی ادواری از هشت کارخانه تولیدکننده آرد و 138 مورد نمونه برداری و آزمون برای تطبیق با استاندارد های ملی در استان انجام شده است.
مهندس نجفی در ادامه افزود: در راستای کم خونی ناشی از فقر آهن، طرح غنی سازی آرد گندم مصرفی نانوایی ها با ریزمغذی های آهن و اسیدفولیک در کارخانجات آرد سازی به صورت مستمر انجام می شود.
مهندس نجفی در پایان افزود: در راستای ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان با کیفیت مطلوب،اکیپ های بازرسی با همکاری کارشناسان اداره غله و خدمات بازرگانی از کارخانجات آردسازی استان،خط تولید ، طبقات بوجاری ، آسیاب،کیسه گیری و ... بازدید و از آرد تولیدی نمونه برداری می نمایند.
نظر دهید