پایش نوروزی محصولات غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ به منظور تشدید نظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی در ایام نوروز1402،پایش محصولات در سطح عرضه توسط کارشناسان نظارت بر موادغذایی ،آشامیدنی و بهداشتی در سطح استان در قالب کمپین تشدید نظارت نوروزی انجام می شود.
گفتنی است؛ بازرسان ضمن بازدید از فروشگاه ها و مراکز پخش در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق در محصولات غذایی و آشامیدنی،اطلاعات کالای نامنطبق را در سامانه برخط audit ثبت و اقدامات قانونی لازم را انجام خواهند داد.
نظر دهید