در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
پنجمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی استان در سال1403 برگزار شد
بیستمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و پنجمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست استان در سال 1403 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علو م پزشکی گیلان، بیستمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و پنجمین جلسه سلامت محصولات کشاورزی و محیط زیست در سال 1403 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی و سلامت و امنیت غذایی استان، ، نمایندگان دادستان مرکزاستان، ،سازمان برنامه و بودجه، دفتر امور روستایی استانداری، محیط زیست، جهاد کشاورزی، آب منطقه ای، صمت، آب و فاضلاب، استاندارد، بسیج جامعه پزشکی و مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی و معاونت غذا و دارودانشگاه تشکیل گردید.
در ابتدای جلسه خلاصه ای از کلیات پیش نویس برنامه یکپارچه ایمنی محصولات کشاورزی استان گیلان ارائه شد و در ادامه موضوعات از قبیل اهمیت سلامت مواد غذایی استان، آلودگی زیست محیطی، باقیمانده سموم و آفت کشها مورد مصرف در محصولات کشاورزی، تبلیغ و اطلاع رسانی درست و علمی در خصوص سلامت محصولات کشاورزی، آلودگی های ناشی از پسماندها و شیرابه های ناشی از آنها، چالش ها و آلایندهای آب های آشامیدنی و مواد غذایی در استان، مبحث محیط زیستی و سلامت عمومی جامعه، آلودی های فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی در محصولات موادغذایی، استانداردهای سلامت محصولات موادغذایی، مطالبه گری و حمایت طلبی از دستگاهها و سازمانها برای ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی، تدوین برنامه عملیاتی ایمن و نقشه راه برای کاهش سموم مصرفی در محصولات کشاورزی ، مدیریت پسماند در استان، بیماریهای غیر واگیر، آمار و داده های و نتایج حد مجاز استاندارد ها و آزمایشات آلاینده ها، تامین اعتبار برای اجرای برنامه، نقش همکاری های درون و برون بین بخشی در ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی تصویب گردید.
نظر دهید