پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز جهانی و هفته ملی غذا
هر ساله به مناسبت فرا رسیدن 16 اکتبرمصادف با 24 مهر ماه که سازمان خوار بار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) این روز را به عنوان روز غذا نامگذاری کرده است ،
سازمان غذا ودارو و معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی به پاسداشت این روز با اجرای برنامه های مرتبط این روز را گرامی می دارند.
غذایی که ما می خوریم حاصل تلاش همه افرادی می باشد که در رشد و تامین ، فراوری، حمل ، ذخیره ،انبارداری، فروش آن اقدام می نمایند. مطمئنا مصرف غذای ایمن و سالم کمک می کند تا زندگی سالم تر ،اقتصاد سالم تر ، محیط زیست سالم تر و در نهایت آینده سالم تر داشته باشیم.
استفاده از غذای ایمن و سالم چه در خانه و چه در زندگی روزمره به ویژه درایام شیوع بیماری کرونا با تقویت سیستم ایمنی راهکاری برای مبارزه با کرونا وهمچنین پیشگیری از بسیاری از بیماری های ناشی از غذامی باشد.
در این راستا آگاهی ،مدیریت،اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا بویژه با مصرف مواد غذایی با قند ،نمک و چربی کاهش یافته و توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای بسیار حائز اهمیت است.
همچنین توجه به برچسب اصالت کالا و استفاده از کالاهای سلامت محور دارای شماره پروانه ساخت در مصرف کنندگان بسیار مهم است .و در نهایت توجه به این مهم که "این رفتار ماست که آینده ما را می سازد. "
اینجانب نیز به سهم خود این روز بزرگ را به تمامی تلاش گران و فعالان صنعت غذایی استان و همچنین همکاران پرتلاش خود در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان تبریک گفته و از خداوند متعال برای تمامی این عزیزان توفیق روز افزون مسئلت می نمایم.
نظر دهید