• 1403/11/16 - 11:55
  • تعداد بازدید خبر : 53
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاون غذا و دارو دانشگاه خبر داد:

کارخانه تولید کننده محصولات آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در شهر منجیل پلمپ شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از پلمپ یک واحد تولید کننده فرآورده های آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در شهر منجیل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛  معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از پلمپ یک واحد تولید کننده فرآورده های آرایشی و بهداشتی  غیر مجاز در شهر منجیل خبر داد.

دکتر فیروز سرودی در گفتگو با روابط عمومی با معاونت غذا و دارو دانشگاه گفت: در بازدید مشترک کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های  آرایشی و بهداشتی ، نمایندگان پلیس آگاهی ، اماکن و حراست معاونت غذا و دارو دانشگاه  از  یک کارخانه تولیدی کالاهای آرایشی و بهداشتی در شهر منجیل تعداد   5257  عدد محصول کرم غیر مجاز و فاقد مجوزهای بهداشتی کشف و ضبط شد.

وی در پایان از  شهروندان محترم خواست به منظور حفظ سلامت و جلوگیری از آسیب های ناشی از مصرف فرآورده های  آرایشی و بهداشتی غیر مجاز از طریق  سامانه تی تک  (ttac )  مجوزهای بهداشتی کالاها را استعلام  و پس از اطمینان از سلامت آن اقدام به خرید و مصرف نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 135083
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/11/16 11:55