کارگاه آموزشی PRPs برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بهداشتی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛بر اساس ضوابط وزارت بهداشت،استانداردهای ملی ایران و اصول GMP ،کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی(PRPs) برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی در روز دوشنبه مورخ 1401/11/24 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
گفتنی است از اهداف برگزاری این دوره ی آموزشی، کنترل شرایط واحدهای تولیدی بر اساس چک لیست ارزیابی و برنامه های پیش نیازی((PRPs،بهبود مستمر تولید،ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی موادغذایی می باشد.
لازم به ذکر است،برنامه های پیش نیازی PRPs شرایط پایه ای و زیرساختی برای ایجاد و حفظ محیط بهداشتی در واحدهای تولیدی موادغذایی است که پیش زمینه استقرار سیستم های ایمنی موادغذایی در جهت تولید محصولات سالم بهداشتی می باشد.
نظر دهید