• 1404/09/25 - 09:04
  • تعداد بازدید خبر : 6
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

کارگاه آموزشی «مقاومت میکروبی، چالشی سراسری با راهکارهای عملی» برگزار شد

به‌منظور ارتقای سطح علمی و تخصصی کارشناسان واحدهای مختلف کارگاه آموزشی با عنوان «مقاومت میکروبی، چالشی سراسری با راهکارهای عملی» در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به‌منظور ارتقای سطح علمی و تخصصی کارشناسان واحدهای مختلف معاونت غذا و دارو، کارگاه آموزشی با عنوان «مقاومت میکروبی، چالشی سراسری با راهکارهای عملی» برگزار شد.
این کارگاه با تدریس دکتر حسن نبی‌زاده، متخصص کنترل غذا و دارو، و با حضور کارشناسان واحدهای نظارتی، آزمایشگاهی و تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو برگزار گردید. در این برنامه آموزشی، مباحثی از جمله مفاهیم پایه مقاومت میکروبی، پیامدهای آن، سیستم‌های نظارتی جهانی نظیر GLASS و WHO-AWaRe، و همچنین راهکارهای عملی و فردی پیشگیری از گسترش مقاومت میکروبی مورد بررسی قرار گرفت.
هدف از برگزاری این کارگاه، به‌روزرسانی دانش کارشناسان در حوزه مقاومت میکروبی، آشنایی با آخرین استانداردهای بین‌المللی، تبیین رویکرد «سلامت یکپارچه» (One Health) و تقویت ظرفیت‌های نظارتی در راستای کاهش گسترش سویه‌های مقاوم عنوان شد.
  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 149466
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/09/25 09:04