• 1404/05/25 - 12:33
  • تعداد بازدید خبر : 82
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام شد؛

کارگاه مبانی تحقیق و توسعه در صنایع غذایی برگزار شد

کارگاه" مبانی تحقیق و توسعه در صنایع غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ کارگاه آموزشی "مبانی تحقیق و توسعه در صنایع غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان برگزار شد، آقای دکتر ابراهیم علی نیا؛ کارشناس نظارت بر مواد غذایی به عنوان مدرس در خصوص اهمیت تحقیق و توسعه در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی ، نوآوری در بهبود رقابت پذیری صنایع، اهمیت  استانداردها در تضمین کیفیت و ایمنی محصولات، اهمیت مالکیت فکری و حقوق معنوی در فرایند تحقیق و توسعه، چگونگی نوشتن مقاله پژوهشی و انواع مقالات علمی، بررسی منابع و متون علمی و... مطالبی ارائه دادند.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 143135
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/05/25 12:33