در معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام شد؛
کارگاه مبانی تحقیق و توسعه در صنایع غذایی برگزار شد
کارگاه" مبانی تحقیق و توسعه در صنایع غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ کارگاه آموزشی "مبانی تحقیق و توسعه در صنایع غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان برگزار شد، آقای دکتر ابراهیم علی نیا؛ کارشناس نظارت بر مواد غذایی به عنوان مدرس در خصوص اهمیت تحقیق و توسعه در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی ، نوآوری در بهبود رقابت پذیری صنایع، اهمیت استانداردها در تضمین کیفیت و ایمنی محصولات، اهمیت مالکیت فکری و حقوق معنوی در فرایند تحقیق و توسعه، چگونگی نوشتن مقاله پژوهشی و انواع مقالات علمی، بررسی منابع و متون علمی و... مطالبی ارائه دادند.
نظر دهید