مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی مطرح کرد:
کمپین تشدید نظارت های نوروزی در استان گیلان
مدیر نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از آغاز برنامه عملیاتی تشدید نظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی در ایام نوروز با هدف پایش و کنترل سلامت و ایمنی محصولات غذایی و بهداشتی در سطح استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو گیلان، مهندس علیرضا نجفی، مدیر اداره نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان این که بازدید و بازرسی های انجام شده در سامانه کشوری ارزیابی،نظارت و بازرسی سازمان غذا و دارو(Aduit) توسط کارشناسان مواد غذایی و بهداشتی ثبت و گزارش می شوند بیان کرد: بازرسان در زمان بازدید از فروشگاه ها و مراکز توزیع در صورت مشاهده عدم انطباق در محصولات غذایی و آشامیدنی اطلاعات فراورده نامنطبق را در این سامانه (Aduit) ثبت و اقدامات قانونی لازم را انجام می دهند.
مهندس نجفی افزود: برنامه عملیاتی تشدید نظارت های نوروزی تا 15 فروردین سال جدید ادامه خواهد داشت.
نظر دهید