• 1400/10/21 - 09:29
  • تعداد بازدید خبر : 164
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

کمیته استانی پایش برنامه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمیته استانی پایش برنامه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک با حضور اعضای کمیته تشکیل شد. مهندس علیرضا نجفی، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی گفت: طی این جلسه دو ساعته عملکرد اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در خصوص اجرای طرح غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک طی سال های 98 لغایت 1400 بررسی شد، همچنین طی بازدیدهای مستمر از واحدهای تولید کننده آرد نانوایی از هفت واحد تولیدی فعال آرد در استان در مجموع 186 مورد بازدید و 329 مورد نمونه برداری توسط کارشناسان نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی صورت گرفته است.

وی افزود: در این جلسه نماینده انجمن صنفی کارخانجات آرد استان جهت اجرای طرح آزمایشی غنی سازی آرد با سایر ریز مغذی ها اعلام آمادگی نموده همچنین مقرر گردید بازدیدهای مشترک با واحد معاونت بهداشتی جهت کنترل و نمونه برداری از آرد در سطح واحدهای خبازی صورت پذیرد و تمهیدات لازم در خصوص پایش پرمیکس مصرفی درکارخانجات نیز توسط معاونت غذا و دارو مورد بررسی قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 81708
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/10/21 09:29