گرامیداشت طعم سلامت در روز جهانی غذا
مراسم روز جهانی غذا در گیلان با تجلیل از پیشکسوتان صنعت غذا، مسئولان فنی برتر و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی برگزار و بر ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی در استان تأکید شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛ هرساله روز جهانی غذا فرصتی برای تأکید بر اهمیت تغذیه سالم و ارتقای کیفیت مواد غذایی در جامعه است و امسال نیز در گیلان، مسئولان و کارشناسان حوزه غذا و دارو گرد هم آمدند تا زحمات پیشکسوتان و فعالان این حوزه را ارج نهند و فرهنگ سلامتمحور در مصرف غذا و محصولات بهداشتی را تقویت کنند.
مراسم روز جهانی غذا در استان گیلان با حضور مدیران و کارشناسان حوزه غذا و دارو در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
در این برنامه، پیشکسوتان صنعت غذا و صنایع آرایشی و بهداشتی استان به پاس سالها تلاش و خدمات ارزشمند مورد تقدیر قرار گرفتند.
این برنامه با هدف ترویج فرهنگ ایمنی و سلامت در تولید، عرضه و مصرف مواد غذایی و بهداشتی و ارتقای آگاهی عمومی نسبت به اهمیت کیفیت محصولات برگزار شد و نقش مؤثر همه فعالان این حوزه در سلامت جامعه مورد تأکید قرار گرفت.
دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این مراسم اظهار کرد: علاوه بر تجلیل از تلاشهای فعالان غذا، باید اهمیت ارتقای سلامت و ایمنی غذایی در جامعه نیز مورد تأکید و توجه قرار بگیرد.
به گفته وی، پایه و اساس سلامت مردم است و نقش شما در تحقق این هدف بسیار ارزشمند است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تجلیل از پیشکسوتان و تقدیر از مسئولان فنی و کارشناسان نظارت، یادآور تلاشهای مستمر شما در تضمین سلامت جامعه است، گفت: این برنامهها علاوه بر جنبه تقدیری، جنبه آموزشی و اطلاعرسانی دارند و تنها با همگرایی میان صنایع، کارشناسان و دستگاههای نظارتی میتوان سلامت غذایی جامعه را تضمین کرد.
دکتر آشوبی با بیان اینکه توجه به استانداردهای غذایی سلامت افراد را تضمین و برگ زرینی در سلامت جامعه و فرهنگ عمومی است، گفت: امیدوارم این حرکتها استمرار داشته باشد و عدالت در سلامت غذایی استان گیلان به بهترین شکل محقق شود.
همچنین، مسئولان فنی برتر استان که نقش مؤثری در ارتقای استانداردهای تولید و ایمنی مواد غذایی داشتند، تجلیل شدند.
کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکههای بهداشت و درمان که در رصد و کنترل کیفیت محصولات غذایی فعالیت میکنند نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.
در این مراسم، اعضای کمیته فنی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز به دلیل مشارکت در تدوین دستورالعملها و ارتقای ایمنی مواد غذایی تقدیر شدند.
نظر دهید