-/برگزاری کمیته فنی و قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
کمیته فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 79 فقره پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضور دکتر نسیبه یوسفیان -سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه ، مهندس نجفی -مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ، مهندس خلیلی مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان و خانم مهندس عبدالهی کارشناس تخصصی مواد غذایی و آشامیدنی تشکیل شد.
گفتنی است در تیر ماه 1401 طی برگزاری چهار کمیته ،تعداد 5 فقره صدور پروانه بهره برداری (ثبت منبع)، 52 فقره پرونده تمدید پروانه بهداشتی ساخت و 22 فقره پرونده صدور پروانه ساخت مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید