/برگزاری کمیته فنی و قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
کمیته فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 69 فقره پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضورمهندس نجفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ، مهندس خلیلی مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان و خانم مهندس عبدالهی کارشناس تخصصی مواد غذایی و آشامیدنی تشکیل شد.
گفتنی است در اردیبهشت ماه 1401 طی برگزاری چهارکمیته ،تعداد 31 فقره پرونده تمدید پروانه ساخت، پنج فقره پرونده تمدید پروانه بهداشتی ساخت کارگاهی،هفت فقره تمدید پروانه ساخت قراردادی، چهار فقره تمدید و اصلاح پروانه ساخت، 10 فقره صدور پروانه ساخت، یک فقره پرونده شکایت، یک فقره پرونده عدم انطباق پراکسید، یک فقره پرونده ابطال ثبت منبع،یک فقره پرونده ابطال شناسه کارگاهی، یک فقره پرونده تمدید پروانه ساخت صادرات و پنج فقره پرونده ثبت منبع(بهره برداری)مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید