• 1401/09/15 - 12:56
  • تعداد بازدید خبر : 114
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

/نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان گیلان

دکتر نسیبه یوسفیان معاون غذا و دارو دانشگاه از نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان گیلان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو از تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان خبر داد و اظهار داشت: با توجه به نقش کلیدی و سلامت محور محصولات غذایی بر سلامت جامعه،نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی به صورت مستمر و ماهیانه انجام می گیرد.

دکتر یوسفیان تصریح نمود :بازرسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی ضمن بازدیدهای ادواری از کارخانه های تولیدکننده فراورده های گوشتی از کلیه ی سالن های تولید ،بسته بندی، انبارها و سردخانه های واحدهای تولیدی بازرسی نموده همچنین تذکرات لازم در خصوص جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته به مسئولین فنی واحدهای تولیدی داده خواهد شد.

وی در پایان افزود: فراورده های گوشتی واحدهای تولیدی طی برنامه های زمان بندی مشخص از سطح عرضه نمونه برداری شده و در صورت عدم انطباق با هریک از معیارهای بهداشتی ، اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 96612
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/09/15 12:56