• 1402/03/30 - 09:28
  • تعداد بازدید خبر : 98
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

/کارگاه آموزشی PRPs برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بهداشتی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی  معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛بر اساس ضوابط وزارت بهداشت،استانداردهای ملی ایران و اصول GMP ،کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی(PRPs) برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی در روز سه شنبه مورخ 1402/4/30 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

گفتنی است از اهداف برگزاری این دوره ی آموزشی، کنترل شرایط واحدهای تولیدی بر اساس چک لیست ارزیابی و برنامه های پیش نیازی((PRPs،بهبود مستمر تولید،ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی موادغذایی می باشد.

لازم به ذکر است،برنامه های پیش نیازی PRPs شرایط پایه ای و زیرساختی برای ایجاد و حفظ محیط بهداشتی در واحدهای تولیدی موادغذایی است که پیش زمینه استقرار سیستم های ایمنی موادغذایی در جهت تولید محصولات سالم بهداشتی می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 106241
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/03/30 09:28