پیام تسلیت معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورا حسینی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با انتشار پیامی فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورا را تسلیت گفت.
در جلسه مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار انجام شد:
ارزیابی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار در حوزه معاونت غذا و دارو
جلسه هم اندیشی مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودبار برگزار شد.
مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد:
یک دستگاه میکروسکوپ چشمی به بیمارستان شهید نورانی شهرستان تالش تحویل داده شد
مدیریت تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه از خریداری و تحویل یک دستگاه میکروسکوپ چشمی برند TOPCON به بیمارستان شهید نورانی شهرستان تالش خبرداد.
در سومین جلسه کارگروه سلامت محصولات کشاورزی :
وضعیت سلامت برنج تولید شده در استان بررسی می شود
در سومین جلسه کارگروه سلامت محصولات کشاورزی استان با توجه به میزان مصرف و تولید برنج در سطح استان گیلان؛ در گام اول برنج جهت ارزیابی کمی و کیفی و سلامت آن انتخاب شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
محصول نان لواش گندم زار غیرمجاز است
معاون غذا و دارو دانشگاه از غیرمجاز بودن محصول نان لواش بسته بندی شده با نام تجاری "گندم زار" خبر داد.
در جلسه مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان فومن انجام شد:
بررسی وضعیت شبکه بهداشت و درمان شهرستان فومن در حوزه معاونت غذا و دارو
جلسه هم اندیشی مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان فومن برگزار شد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه:
از کارشناسان تجهیزات پزشکی ستادی و بیمارستان های منتخب تقدیر شد
نشست هم اندیشی مدیرتجهیزات پزشکی دانشگاه با مسئولین تجهیزات و ملزومات پزشکی مراکز آموزشی و درمانی و بیمارستانهای تابعه دانشگاه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه خبر داد:
دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) شهرستان فومن خریداری و تحویل گردید
مدیریت تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه از خریداری و تحویل دستگاه سی تی اسکن به بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) شهرستان فومن خبر داد.
با حضور معاونت غذا و دارو دانشگاه:
جلسه کمیته دیده بان سلامت دانشگاه برگزار شد
جلسه کمیته دیده بان سلامت دانشگاه با هدف بررسی شاخص های معاونت های غذا و دارو، بهداشت و درمان دانشگاه برگزار شد.